Начало » Продукти » WOLF Слънчеви соларни системи

WOLF
Слънчева отоплителна система

Потопете се на слънце за максимално удобство за БГВ и отопление с минимална консумация на енергия.

Соларната отоплителна система WOLF® ви предлага продукт, който е идеално проектиран за слънчево отопление на БГВ и резервно централно отопление. Така че и вие можете да използвате слънчева топлинна енергия в комбинация с топлинен генератор WOLF (нафта, газ или термопомпи) и правилната система от бойлери, за да повишите цялата си отоплителна система до клас на енергийна ефективност A+. Освен това, използването на усъвършенствано оборудване за управление на WOLF гарантира интелигентна и икономична консумация на енергия. За всички собственици на жилища, които ценят ефективността и възможно най-голямата енергийна независимост.

Модел/Мощност
СЛЪНЧАВА ОТОПЛИТЕЛНА СИСТЕМА WOLF

СЛЪНЧАВА ОТОПЛИТЕЛНА СИСТЕМА WOLF

Перфектната система за използване на слънчева енергия във вашия дом

Подпомогната от слънчевата топлинна енергия, слънчевата отоплителна система® преобразува слънчевите лъчи в енергия за отопление, която можете да използвате за централно отопление и топла вода. Що се отнася до топлогенератора, имате избор между нафт, газ, електричество или термопомпи. А във връзка с цилиндрична система WOLF, можете да повишите цялата си отоплителна система до клас на енергийна ефективност A+.

  • Компонентите на системата (слънчев колектор, контролер, буферен цилиндър, топлогенератор и помпи) са перфектно съчетани един с друг
  • Контролерът спестява възможно най-много енергия, като изключва топлинния генератор (например термопомпа за газ, масло или въздух), когато грее слънце. Нещо повече, нашият интелигентен софтуер разпознава продължителни периоди на хубаво време и е в състояние да направи допълнителни икономии на енергия
  • Управлявайте без допълнителния топлогенератор за подгряване на БГВ до четири месеца през лятото
  • Всички компоненти са оборудвани със система за управление WOLF. Това прави експлоатацията, инсталирането, пускането в експлоатация и обслужването от един източник особено лесни
  • Използвайте приложението WOLF Smartset, за да контролирате времето за отопление, режима на почивка и температурите или просто за да следите добива си от слънчева енергия

ПРОСТО ВЗЕМЕТЕ ЛЪЧИТЕ
СЪС СЛЪНЧАВАТА ОТОПЛИТЕЛНА СИСТЕМА® ОТ WOLF

Потопете се в слънце, за да пестите енергия и да преобразувате дома си в система за енергийно снабдяване, която най-добре отговаря на вашия начин на живот.

Независимо дали семейството ви е голямо или малко, слънчевата отоплителна система WOLF® е идеално съобразена с живота ви и се адаптира, за да отговаря на вашите изисквания. Например, можете да изберете произволен брой слънчеви колектори и всякакъв размер на цилиндъра. През лятото се насладете на страхотното усещане, че вашият душ е нагрят от слънцето, и бъдете спокойни със знанието, че сте дали принос към устойчивостта.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!