Начало » Продукти » Управление BM

Програмируем термостат BM

Класическото решение за управление на отоплителната система

С BM WOLF разработи модул за програмиране, който ви позволява лесно и интуитивно да управлявате вашата система за БГВ и централно отопление. Блокът за управление е специално проектиран за нашите нафтови кондензни котли COB, конвенционалния стенен котел CGU-2(K), нашите термопомпи BWL-1, BWS-1, BWW-1, както и нашите слънчеви топлинни системи WOLF. Една от силните страни на нашия модул за програмиране BM е управлението в зависимост от стайна температура или компенсирано от времето. Тя позволява на нашия контролен блок автоматично да регулира температурата на отопление, в зависимост от стайната и външната температура. За вас това означава, че никога повече не сте прегрявали или хладни стаи, тъй като температурата на радиаторите или подовото отопление непрекъснато се регулира в съответствие с текущите климатични условия.

Можете също така удобно да управлявате отоплителната си система от хола си, ако предпочитате: Вие решавате дали модулът да бъде инсталиран директно на уреда или в друга стая като външно дистанционно управление. Ясният и кратък дисплей с подсветка показва стайната температура, времето и външната температура. Бутон за информация ви позволява да извикате температурата на системата по всяко време, докато сензор в модула разпознава дали е достатъчно топло в стаята, независимо регулирайки температурата, ако е необходимо.

Можете дори удобно да регулирате предпочитаната от вас температура от дома или офиса чрез приложение за смартфон или компютър. За това ще ви трябва интерфейсния модул WOLF ISM7e / Link pro и безплатното приложение WOLF Smartset. Разбира се, с тях вашият монтажник на отопление може да извърши и дистанционна диагностика на вашата отоплителна система.

Модел/Мощност
BM

ПРОГРАМИРУЕМ ТЕРМОСТАТ BM

Класическото решение за управление на отоплителната система.

С BM от WOLF можете лесно и удобно да управлявате вашата отоплителна система и слънчева топлинна система с едно устройство.

  • Блокът за програмиране BM може да бъде интегриран в котела или монтиран в хола
  • Функционалните клавиши и два въртящи се селектора позволяват лесна и бърза работа
  • Удобно управлявайте цялата си отоплителна система, вкл. слънчева топлинна система с един модул за програмиране
  • Опционално управление чрез приложение или компютър с интерфейсния модул WOLF ISM7e

ПРОГРАМИРУЕМ ТЕРМОСТАТ BM

Модел BM
Съвместим с котли CGB
Съвместим с котли COB
Wi-Fi връзка не
WOLF СмартСет готовност да
iOS апликация да
WOLF Смарт портал да
wiButler не

СИГУРНОСТ И УДОБСТВО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ОТОПЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА

Открийте предимствата на интуитивното управление и направете вашия дом SmartHome.

Със своите два въртящи се селектора, модулът за програмиране BM от WOLF е лесен за работа като радио, което прави управлението на вашата отоплителна система лесно като детска игра. BM може да бъде инсталиран директно на отоплителната система или във всяка друга стая във вашия дом.

Множество опции за разширение, като управление на смартфон и интегриране в система Smarthome
, са налични за по-голямо удобство при работа. Това означава, че можете удобно да регулирате предпочитаната от вас температура, независимо дали у дома или на почивка.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПРОГРАМИРУЕМ ТЕРМОСТАТ BM-2


Интуитивният контролер за строителни услуги от последно поколение.
Модел/Мощност
BM-2

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!