Начало » Продукти » Управление BM-2

Програмируем термостат BM-2

Интуитивният контролер за строителни услуги от последно поколение.

Искате ли да контролирате всичките си строителни услуги на WOLF лесно и удобно? Тогава BM-2 е идеалният модул за програмиране за вас, предлагащ лесно и интуитивно управление на вашата отоплителна система, слънчева топлинна система и механична вентилация. BM-2 може да се използва с всеки нов стенен кондензационен котел и термопомпа WOLF с разделителен въздушен източник, оборудвани с концепцията за ефективност BLUE STREAM®. Устройството за програмиране също е идеално подходящо за използване със слънчева термална система WOLF или WOLF CWL Excellent механична вентилация. Дори ако решите да модернизирате слънчева топлинна система или механична вентилационна система на по-късна дата, няма пречка по пътя ви: системите WOLF са лесно разширяеми и автоматично ще разпознават всеки нов компонент на WOLF.

Четири ясни и интуитивни функционални клавиша, един въртящ се контролер и голям цветен дисплей позволяват бърза и лесна работа. Можете също така удобно да управлявате отоплителната си система от хола си, ако предпочитате: Вие решавате дали модулът да бъде инсталиран директно на уреда или в друга стая като външно дистанционно управление.

Можете дори удобно да регулирате предпочитаната от вас температура от дома или офиса чрез приложение за смартфон или компютър. За целта ще ви трябва модулът за домашен интерфейс WOLF ISM7i / Link и безплатното приложение WOLF Smartset. Разбира се, с тях вашият монтажник на отопление може да извърши и дистанционна диагностика на вашата отоплителна система.

Модел/Мощност
BM-2

ПРОГРАМИРУЕМ ТЕРМОСТАТ BM-2

Интуитивният контролер за строителни услуги от последно поколение.

BM-2 е вашият иновативен и интелигентен контролен център за управление на отоплението, слънчевата енергия и вентилацията. С нашите спомагателни модули и интерфейси вече можете да управлявате и вашето отоплително оборудване чрез приложение и SmartHome.

  • Голям цветен екран за удобно показване на графики и информация
  • Може да се интегрира в котела или да се монтира в хола
  • Бърза и лесна работа с четири интуитивни функционални бутона и въртящ се селектор
  • Слот за SD карта за лесни актуализации на софтуера
  • За работата на последно поколение топлогенератори WOLF, отоплителни кръгове със и без смесители, системи за БГВ, слънчеви топлинни системи WOLF, както и механични вентилационни агрегати CWL Excellent
  • Опционално управление чрез смартфон/ПК или за SmartHome – с интерфейсен модул WOLF ISM7i или интерфейсен модул WOLF ISM9
  • BM-2 се предлага и в бяло при поискване

ПРОГРАМИРУЕМ ТЕРМОСТАТ BM-2

Модел BM-2
Съвместим с котли CGB-2
Съвместим с котли TOB
Съвместим с котли FGB
Wi-Fi връзка не
WOLF СмартСет готовност да
iOS апликация да
WOLF Смарт портал да
wiButler да

НАСТРОЙТЕ ДОМА СИ СПОРЕД ВАШИТЕ НУЖДИ

Открийте предимствата на модерната технология за управление и направете своя дом SmartHome.

Освен че позволява интелигентна работа на вашата отоплителна, вентилационна и слънчева топлинна система, нашето интегрирано и иновативно оборудване за управление също повишава ефективността на цялата ви система за сградни услуги. Уредът за програмиране WOLF BM-2 се грижи за вашата вътрешна среда и снабдява дома ви с топлина и чист въздух, напълно съобразени с вашите изисквания.

Налични са множество опции за разширение, като управление на смартфон и интегриране в система SmartHome за по-голямо удобство при работа. Това означава, че можете удобно да регулирате предпочитаната от вас температура, независимо дали у дома или на почивка.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПРОГРАМИРУЕМ ТЕРМОСТАТ BM


Класическото решение за управление на отоплителната система
Модел/Мощност
BM

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!