Начало » Продукти » Тръбен колектор CRK-12

Тръбен колектор
CRK-12

Най-ефективното решение, ако искате да използвате пълната сила на слънцето дори през пролетта и есента.

Вакуумният тръбен колектор WOLF CRK 12 постига отлични добиви дори при ниска инсолация или по-малко от оптимална ориентация. Това ви гарантира генерирана от слънцето топлина и топла вода дори през пролетта и есента и означава, че спестявате и разходи за петрол или газ през тези сезони. CRK може да бъде проектиран на модулна основа, т.е. можете да свържете няколко колектора последователно, за да отговарят на наличното пространство на вашия покрив. Дори ако условията на вашия покрив не са идеални, все още можете да се насладите на слънчево централно отопление и топла вода с CRK 12.

Модел/Мощност
CRK-12

ТРУБЕН КОЛЕКТОР CRK12

Това високотехнологично решение за максимален добив на енергия при най-малкия отпечатък предлага най-високо ниво на удобство за БГВ.

Вакуумният тръбен колектор WOLF постига отлични добиви дори през пролетта и есента и следователно е идеален като слънчева топлинна система за отопление на БГВ и поддържане на централно отопление.

  • Умният дизайн създава висока производителност от много малка колекторна площ
  • Високите добиви позволяват поддържане на БГВ и централно отопление дори през пролетта и есента
  • Вакуумът запазва топлината, генерирана от слънчевите лъчи вътре в тръбата и почти не се губи енергия навън
  • Абсорберът е от външната страна на вътрешната стъклена тръба във висок вакуум, така че е защитен от влиянията на околната среда. Вие се възползвате от факта, че почти няма загуба на мощност поради стареене и можете да се насладите на слънчева топлинна система с постоянно високи нива на ефективност
  • Благодарение на модулната конструкция на колекторите, слънчевата топлинна система може лесно да се адаптира към наличното пространство на покрива

Плосък колектор TopSon F3-1

Модел CRK 12
БГВ загряване да
Допълнителен източник за отопление да
Годишен добив на енергия – кВ/м²/година 1303 кВч/Панел
Ефективна площ на панела 2 м2
Размери(ВхШхД мм) и тегло(кг) 1390х1640х32,7
Максимален брой панели в един кръг 6
Материал кутия дълбоко изтеглена алуминиева тава
Тип слънчев панел вакуумно-тръбен колектор
Изолация на панела 60мм
Абсорбер Стъкло (неръждаема стомана с меден алуминиев нитрид)

ПРЕЗ ПРОЛЕТ, ЛЯТО, Есен ИЛИ ЗИМА – ГЕНЕРИРАЙТЕ ТОПЛИНА ЗА ВАШИЯ ДОМ ОТ СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ

Малък, изискан и мощен: с CRK 12 от WOLF имате „високотехнологичен слънчев генератор“ на покрива си, който винаги осигурява максимална производителност.

Тръбният колектор WOLF CRK 12 осигурява резервно централно отопление през цялата година, като ви гарантира топъл и уютен дом и много топла вода. Той събира 15% повече слънчева енергия от плосък колектор със сравним размер. Това означава, че можете да използвате оптимално слънчевите лъчи, особено през пролетта и есента. Нещо повече, CRK 12 заема само малко от пространството на покрива ви и осигурява своята мощност, дори ако ъгълът на наклон е по-малък от идеалния. Поглезете себе си и семейството си с най-високите нива на енергийна ефективност, надеждност и издръжливост, както и удовлетворяващо усещане, че се възползвате максимално от слънчевата енергия.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Плосък колектор TopSon F3-1


Високотехнологичното решение като хоризонтален дизайн за максимално оползотворяване на слънчевата енергия.
 
Модел/Мощност
TopSon F3-1

Плосък колектор TopSon F3-1Q


Високотехнологичното решение като хоризонтален дизайн за максимално оползотворяване на слънчевата енергия.
Модел/Мощност
TopSon F3-1Q

ГАЗОВ КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ
CSZ-2R


Допустим за субсидии, CSZ-2R е идеалното комбинирано решение за слънчева енергия и газ. Перфектно съчетани, високоефективни и спестяващи пространство.
Модел/Мощност
CSZ-2-14kW/300R – 14кВ/300л.
CSZ-2-20kW/300R – 20кВ/300л.
CSZ-2-24kW/300R – 24кВ/300л.

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!