Начало » Продукти » Термопомпен бойлер FHS

Термопомпен бойлер за топла битова вода FHS

Термопомпено решение, специално проектирано за подгряване на битова гореща вода във вашата самостоятелна къща или апартамент.

Високата ефективност, широкият диапазон на приложение и компактните размери правят FHS истински експерт за БГВ. Както за съществуващи сгради, така и за нови – независимо дали в еднофамилна къща или жилищен блок.

Модел/Обем вода
FHS 180-S/180
FHS 280-S/280
FHS 280-HE/280

ТЕРМОПОМПЕН БОЙЛЕР ЗА БГВ FHS

Високата ефективност, широкият диапазон на приложение и компактните размери правят FHS истински експерт по БГВ. Както за съществуващи сгради, така и за нови – независимо дали в еднофамилна къща или жилищен блок.

  • 5 години гаранция за подови бойлери за БГВ гарантира вашата инвестиция

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Соларен бойлер SEM-2


Защо не изберете доказано решение за цилиндри за еднофамилни и двуфамилни къщи?
Модел/Мощност
SEM-2-300
SEM-2-300

Стратификационен цилиндър BSP


Многофункционалният цилиндър BSP използва слънчева енергия, както и други енергийни източници, като петрол или газ, за да ви осигури оптимално резервно централно отопление и загряване на БГВ.
Модел/Мощност
BSP-800
BSP-1000

Високо хигиенен цилиндър BSH


Особено ефективно отопление на БГВ за еднофамилни къщи.
Модел/Мощност
BSH-500
BSH-800
BSH-1000
BSH-1500
BSH-2000

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!