Начало » Продукти » Стратификационен цилиндър BSP-W

Стратификационен цилиндър BSP-W

Многофункционалният цилиндър BSP-W използва енергията на слънцето и ви осигурява енергия за отопление и БГВ. Той е специално проектиран да се комбинира с термопомпа.

Наред със слънчевите термални системи, термопомпите са най-екологично отговорните уреди за осигуряване на БГВ и централно отопление. Стратификационният цилиндър WOLF BSP-W е специално проектиран за използване на ресурси, извлечени от околната среда. Може да се комбинира и с всички често използвани топлогенератори, като котли на нафт, газ, дърва или пелети.

BSP-W е идеален за използване с термопомпа, тъй като неговият модул за сладка вода, където се загрява БГВ, е проектиран за много ниски температури, което прави работата на термопомпата особено ефективна. За да се осигури оптимално използване на слънчевата топлинна енергия, в долната част на цилиндъра е монтирана гладка тръбна индиректна намотка. Това използва максимално слънчевата енергия за загряване на водата в цилиндъра.

Модел/Мощност
BSP-W-1000

Стратификационен цилиндър BSP-W

Стратифициращият цилиндър BSP-W позволява интегриране на термопомпа във вашата отоплителна система и е оптимизиран за използване с допълнителна слънчева топлинна система. BSP-W е идеален за използване с термопомпа, тъй като неговият модул за сладка вода, където се загрява БГВ, е проектиран за много ниски температури, което прави работата на термопомпата особено ефективна. Накратко, чрез комбиниране на стратификационен цилиндър BSP-W, термопомпа и слънчева топлинна система вие създавате особено устойчива система.

  • Разделителните плочи разслояват водата вътре в цилиндъра в различни термични зони и така значително подобряват слънчевия добив
  • Модулът за сладка вода винаги осигурява точното количество хигиенична битова гореща вода, за да отговори на вашите текущи нужди
  • Краткото време на пропускане и малките количества гореща вода в системата предотвратяват растежа на бактериите легионела
  • Топлоизолацията е сваляема; това е особено изгодно при преоборудване, тъй като тесните сутеренни входове и стаи често затрудняват монтажа в помещението за монтаж
  • Хидравличните компоненти като модул за сладка вода, до два кръга със смесител (за радиатори и подово отопление) и соларна помпа/клапан могат да бъдат монтирани директно към цилиндъра, осигурявайки чист вид и котелно помещение без претрупване
  • Комплектът за циркулация на БГВ се управлява от таймер, термостат или чрез отваряне на крана за вода, което гарантира топла вода незабавно, без да се налага да чакате
  • Едноцилиндровата система предотвратява топлинните загуби

Стратификационен цилиндър BSP-W

Модел BSP-W 1000
Система буферен съд с интегрирано загряване на БГВ
Комбинация с соларна(слънчева) система
Комбинация с термопомпа
БГВ дебит 10л/мин при 46 градуса
Еквивалент към бойлер, обем 915
Размери(ВхШхД мм) и тегло(кг) 1000х2110 / 194
Топлинни загуби, кВч/24ч 3,22
Подходящ за БГВ да
Подходящ за отопление да
Подходящ за слънчева система да
Подходящ за термопомпа да
БГВ загряване с непрекъснат поток – хигиенна функция да

СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ УСТОЙЧИВОСТ
С ЕКОЛОГИЧНО ОТГОВОРНИ КОМПОНЕНТИ ОТ WOLF

Ако наистина искате да направите нещо за околната среда, без да губите удобството, тогава изберете слънчева топлинна система, термопомпа и усъвършенстван цилиндър от WOLF.

Създайте своята перфектна вътрешна среда – с устойчива енергия, извлечена от слънцето и въздуха. Правилният цилиндър за стратификация ви позволява да използвате тези енергийни източници възможно най-ефективно. Това е така, защото високоточната температурна стратификация в цилиндъра е напълно съобразена с вашата необходима температура, като същевременно увеличава максимално вашия слънчев добив. Резултатът е приятно топъл интериор и достатъчно топла вода по всяко време, с допълнителното предимство да знаете, че правите нещо положително за околната среда.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Стратификационен цилиндър BSP-W-SL


Стратификационният цилиндър BSP-W-SL е специално проектиран за термопомпи и за най-ефективното оползотворяване на слънчевата енергия – осигурявайки ви топлинна енергия и БГВ на най-високо ниво.
Модел/Мощност
BSP-W-SL-1000

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!