Начало » Продукти » Стоящ бойлер SE-2

Подов бойлер за топла битова вода
SE-2

Конвенционалното решение, специално проектирано за подгряване на БГВ във вашата самостоятелна къща или жилищна сграда.

Искате ли да осигурите на цялото семейство достатъчно топла вода във вашата самостоятелна къща? Особено във времена, когато се изисква гореща вода едновременно в банята и кухнята? Тогава подовият бойлер за БГВ WOLF SE-2 е правилното решение за вашето подгряване на БГВ.

Благодарение на своето много гладко и следователно изключително хигиенично двуслойно вътрешно емайлирано покритие, уредът е много издръжлив и с ниска поддръжка. Освен това SE-2 се отличава с отлична топлоизолация, позволяваща спестяване на енергия. Подовият бойлер за БГВ се предлага в шест размера от 140 до 770 l и може лесно да се комбинира с всеки газов или нафтен котел WOLF.

Модел/Мощност
SE-2-150
SE-2-200
SE-2-300
SE-2-400
SE-2-500
SE-2-750

ПОДОВ БОЙЛЕР ЗА БГВ SE-2

Конвенционалното решение, специално проектирано за подгряване на БГВ във вашата самостоятелна къща или жилищен блок.

Подовият бойлер за БГВ WOLF SE-2 е класическото решение за подгряване на БГВ. Предлага се в шест размера от 140 до 770 л и може лесно да се комбинира с всеки газов или нафтен котел WOLF.

  • WOLF доставя подови бойлер за БГВ SE-2 в шест размера, съответно с 140, 195, 285, 380, 485 и 770 l
  • SE-2 се вписва във всяко мазе; в зависимост от размера е висок между един и два метра
  • Високо ефективната PU твърда изолация от пяна под корпуса на цилиндъра намалява топлинните загуби до минимум и спестява разходите за отопление
  • Вътрешната стена на цилиндъра е защитена от корозия с двуслойно емайлирано покритие, докато жертвеният магнезиев анод осигурява допълнителна защита от корозия, гарантирайки дълъг експлоатационен живот
  • Вътрешна индиректна серпентина с голям размер, с кратко време за нагряване и продължителна мощност на БГВ с голям обем незабавно доставя достатъчно количество гореща вода при постоянни температури за дълги периоди от време, което е особено важно при къпане
  • 5 години гаранция за подови бойлери за БГВ гарантира вашата инвестиция

ПОДОВ БОЙЛЕР ЗА БГВ SE-2

Модел SE-2-150 SE-2-200 SE-2-300 SE-2-400 SE-2-500 SE-2-750
Система Бойлер за БГВ Бойлер за БГВ Бойлер за БГВ Бойлер за БГВ Бойлер за БГВ Бойлер за БГВ
Комбинация с няма няма няма няма няма няма
Еквивалент към обемен съд, обем 140 195 285 380 485 750
Размери(ВхШхД мм) и тегло(кг) 600х996 / 53 600х1260 / 65 600х1755 / 115 670х1800 / 145 750х1806 / 160 990х1982 / 260
Подходящ за БГВ да да да да да да
Подходящ за отопление не не не не не не
Подходящ за слънчева система не не не не не не
Подходящ за термопомпа не не не не не не
БГВ загряване с непрекъснат поток – хигиенна функция не не не не не не

ПЪЛЕН РЕЛАКС
С ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА БГВ ОТ WOLF

Подовият бойлер за БГВ SE-2 надеждно ще осигури удобно загряване на БГВ във вашата къща, като същевременно осигурява големи обеми на мощност.

Независимо дали се мият, къпят се или се отпускат във ваната – всички обитатели имат свой собствен сутрешен ритуал, за да се подготвят за предстоящия ден. Но това изисква голямо количество битова гореща вода. Не е проблем за способния подов бойлер за БГВ SE-2. С винаги на разположение много топла вода, никога повече няма да получите шок от студена вода. Бързото време за загряване и постоянните температури на горещата вода правят SE-2 изключително удобно, с ниска поддръжка и способно решение за бойлер за БГВ за вашия дом.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Соларен бойлер SEM-2


Защо не изберете доказано решение за цилиндри за еднофамилни и двуфамилни къщи?
Модел/Мощност
SEM-2-300
SEM-2-300

Стратификационен цилиндър BSP


Многофункционалният цилиндър BSP използва слънчева енергия, както и други енергийни източници, като петрол или газ, за да ви осигури оптимално резервно централно отопление и загряване на БГВ.
Модел/Мощност
BSP-800
BSP-1000

Високо хигиенен цилиндър BSH


Особено ефективно отопление на БГВ за еднофамилни къщи.
Модел/Мощност
BSH-500
BSH-800
BSH-1000
BSH-1500
BSH-2000

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!