Начало » Продукти » Соларен бойлер SEM-2

Соларен бойлер SEM-2

Защо не изберете доказано решение за цилиндри за еднофамилни и двуфамилни къщи?

Искате ли да осигурите на семейството си надеждно снабдяване с достатъчно топла вода по всяко време, като същевременно се възползвате максимално от безплатната енергия от вашата слънчева топлинна система?
Със слънчевия цилиндър SEM-2 можете да правите и двете. Той ви предлага високо ниво на удобство за БГВ, особено когато се изискват големи количества вода едновременно.
Водата вътре в цилиндъра се нагрява от две вътрешни индиректни намотки. Това означава, че може или да използва топлината от вашата слънчева топлинна система, или да работи с енергия от вашия котел. Слънцето осигурява достатъчно енергия през топлите месеци, за да може вашият топлинен генератор да остане изключен, така че да намалите сметките си за отопление.

Модел/Мощност
SEM-2-300
SEM-2-400

Соларен бойлер SEM-2

Доказаното цилиндрово решение за еднофамилни и двуфамилни къщи

Слънчевият цилиндър SEM-2 предлага на вас и вашето семейство високо ниво на удобство за БГВ. Особено когато се изискват големи количества вода едновременно. Подходящ е за еднофамилни и двуфамилни къщи и се предлага с капацитет от 300 или 400 литра.

  • Висококачествена топлоизолация – цилиндърът остава топъл дори след няколко дни без слънце
  • Изключително издръжлив – вътрешните стени и двете вътрешни индиректни намотки на цилиндъра са защитени от корозия с двуслойно емайлирано покритие и защитен анод
  • Кратко време за нагряване и висока производителност на БГВ благодарение на голямата площ за пренос на топлина
  • Спестяване на място – вашата соларна помпа може да се монтира директно върху цилиндъра и следователно не заема допълнително пространство в котелното помещение.
  • SEM-2 се предлага с обем на цилиндъра от 300 или 400 l

Соларен бойлер SEM-2

Модел SEM-2-300 SEM-2-400
Система двойно действащ буферен съд за БГВ двойно действащ буферен съд за БГВ
Комбинация с соларна(слънчева) система соларна(слънчева) система
Еквивалент към бойлер, обем 285 385
Размери(ВхШхД мм) и тегло(кг) 600х1794 / 130 701х1651 / 159
Подходящ за БГВ да да
Подходящ за отопление не не
Подходящ за слънчева система да да
Подходящ за термопомпа не не
БГВ загряване с непрекъснат поток – хигиенна функция не не
Топлинни загуби кВч/24ч. 1,92 2,41

ВОДАТА ВИНАГИ Е ГОРЕЩА
СЪС СЛЪНЦЕТО КАТО РЕЗЕРВНО

Със слънчевия цилиндър SEM-2 вие избирате ефективен и издръжлив продукт, който използва безплатна слънчева енергия.

Страхотно е, когато всичко върви гладко. Сутрин, например, когато цялото семейство се подготвя за предстоящия ден и има нужда от много топла вода. Слънчевият цилиндър SEM-2 се справя с лекота. Никога няма да получите шок от студена вода, защото винаги има достатъчно топла вода за вас и вашето семейство. И системата има положително въздействие върху разходите ви за гориво, тъй като слънцето, както знаем, няма да изпраща сметка. Имате ли нужда от още по-голям цилиндър – може би за жилищен блок? Тогава слънчевият цилиндър WOLF SEM-1 е идеалният избор за вас.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Стратификационен цилиндър BSP


Многофункционалният цилиндър BSP използва слънчева енергия, както и други енергийни източници, като петрол или газ, за да ви осигури оптимално резервно централно отопление и загряване на БГВ.
Модел/Мощност
BSP-800
BSP-1000

Стратификационен цилиндър BSP-SL


Многофункционалният цилиндър BSP-SL е специално проектиран да използва най-ефективното слънчева топлинна система. Той използва енергията на слънцето, както и други енергийни източници, като петрол или газ, за да ви осигури оптимално резервно централно отопление и отопление
Модел/Мощност
BSP-SL-1000

Соларен бойлер SEM-1


Мощен: със слънчевия цилиндър SEM-1 можете да покриете нуждите от БГВ на жилищен блок.
Модел/Мощност
SEM-1-500
SEM-1-750
SEM-1-1000

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!