Начало » Продукти » Соларен бойлер SEM-1

Соларен бойлер SEM-1

Мощен: със слънчевия цилиндър SEM-1 можете да покриете нуждите от БГВ на жилищен блок.

Искате ли да се възползвате максимално от безплатната енергия от вашата слънчева топлинна система и да снабдите всички обитатели с достатъчно топла вода по всяко време?
Тогава слънчевият цилиндър SEM-1 е правилният избор, тъй като ви предлага високо ниво на удобство за БГВ. Особено когато, например, сутрин се изискват големи количества гореща вода по едно и също време. Той е идеалният уред за жилищни блокове и се предлага в различни размери на цилиндъра.

Функцията му накратко: водата се нагрява вътре в цилиндъра посредством две вътрешни индиректни намотки, тоест като се използва топлината от вашата слънчева топлинна система или енергията от вашия котел. Слънцето осигурява достатъчно енергия през топлите месеци, за да може вашият топлинен генератор да остане изключен, така че да намалите сметките си за отопление. През студения сезон обаче, когато небето е облачно, е необходим тласък.

Модел/Мощност
SEM-1-500
SEM-1-750
SEM-1-1000

Соларен бойлер SEM-1

Доказаното решение за цилиндри за жилищни блокове

Слънчевият цилиндър SEM-1
Ви предлага високо ниво на удобство за БГВ. Особено когато се изискват големи количества вода едновременно. Подходящ е за жилищни блокове и се предлага с капацитет от 500, 750 или 1000 литра.

  • Висококачествена топлоизолация – цилиндърът остава топъл дори след няколко дни без слънце
  • Изключително издръжлив – вътрешните стени и двете вътрешни индиректни намотки на цилиндъра са защитени от корозия с двуслойно емайлирано покритие и защитен анод
  • Кратко време за нагряване и висока производителност на БГВ благодарение на голямата площ за пренос на топлина
  • За всяко търсене – SEM-1 се предлага с обем на цилиндъра от 500, 750 или 1000 литра

Соларен бойлер SEM-1

Модел SEM-1-500 SEM-1-750 SEM-1-1000
Система двойно действащ буферен съд за БГВ двойно действащ буферен съд за БГВ двойно действащ буферен съд за БГВ
Комбинация с соларна(слънчева) система соларна(слънчева) система соларна(слънчева) система
Еквивалент към бойлер, обем 500 750 935
Размери(ВхШхД мм) и тегло(кг) 850х1780 / 182 1000х1850 / 290 1000х2200 / 350
Подходящ за БГВ да да да
Подходящ за отопление не не не
Подходящ за слънчева система да да да
Подходящ за термопомпа не не не
БГВ загряване с непрекъснат поток – хигиенна функция не не не
Топлинни загуби кВч/24ч. 2,44 2,73 3,20

ТОПЛА ВОДА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ
СЪС СЛЪНЦЕТО КАТО РЕЗЕРВНО

Със слънчевия цилиндър SEM-1 вие избирате ефективен и издръжлив продукт, който използва безплатна слънчева енергия.

Независимо дали се мият, къпят се или се отпускат във ваната – всички обитатели имат свой собствен сутрешен ритуал, за да се подготвят за предстоящия ден. Но това изисква голямо количество битова гореща вода. Не е проблем за мощния слънчев цилиндър SEM-1. Никога няма да получите шок от студена вода, защото винаги има достатъчно топла вода. И системата има положително въздействие върху вашите сметки за гориво, защото слънцето, както знаем, няма да изпрати сметка.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Стратификационен цилиндър BSP


Многофункционалният цилиндър BSP използва слънчева енергия, както и други енергийни източници, като петрол или газ, за да ви осигури оптимално резервно централно отопление и загряване на БГВ.
Модел/Мощност
BSP-800
BSP-1000

Стратификационен цилиндър BSP-SL


Многофункционалният цилиндър BSP-SL е специално проектиран да използва най-ефективното слънчева топлинна система. Той използва енергията на слънцето, както и други енергийни източници, като петрол или газ, за да ви осигури оптимално резервно централно отопление и отопление
Модел/Мощност
BSP-SL-1000

Соларен бойлер SEM-2


Защо не изберете доказано решение за цилиндри за еднофамилни и двуфамилни къщи?
Модел/Мощност
SEM-2-300
SEM-2-400

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!