Начало » Продукти » Смарт Контрол

Управление на SmartHome
с приложението Smartset

Следете своите енергийни системи отвсякъде – с приложението WOLF Smartset

Искате ли да можете да управлявате отоплителната си система, дори когато не сте вкъщи? Или бихте искали всекидневната да е с точната температура, когато се приберете от почивка? С приложението WOLF Smartset можете лесно да управлявате отоплителната си система чрез интерфейсните модули ISM7 / Link home / Link pro, като използвате вашия смартфон. Без значение къде може да се намирате. Управлявайте системата си, докато сте навън и превключвайте между различни режими на работа с лекота. Освен това можете да разрешите на вашия доставчик на отопление да диагностицира дистанционно и коригира вашата система. Вие спестявате не само пари, но и време, което вече можете да похарчите, правейки наистина важните неща в живота.

Награда за приложение

Приложението WOLF smartset е наградено с наградата Plus X Award 1017/18 и е оценено като най-доброто приложение за енергийни системи и услуги от Focus Money.

Модел/Мощност
Приложение Smartset – SmartHome

ПРИЛОЖЕНИЕ SMARTSET CONTROL SMARTHOME

Приложението за лесно управление на вашите ОВК и слънчеви топлинни системи.

Управлявайте своята отоплителна система с лекота, като използвате вашия смартфон, таблет или компютър: с приложението WOLF Smartset и интерфейсния модул ISM7i или ISM7e вече имате достъп до услугите на сградата си по всяко време.

 • Лесната и интуитивна работа ви позволява да управлявате своите строителни услуги на WOLF с лекота и комфорт
 • Изберете вашия личен режим на работа и създайте времеви програми, напр. за отопление и топла вода
 • Съобщенията за грешки и хронологията на неизправностите се показват директно на вашия смартфон или ви се изпращат по имейл, което улеснява вашия изпълнител да диагностицира проблеми от разстояние
 • Получавате цялата картина: приложението WOLF Smartset показва всички подходящи температури и работни условия
 • Интернет връзка се установява само когато е разрешено от вас

ПРИЛОЖЕНИЕ SMARTSET CONTROL SMARTHOME

Намалих ли отоплението?“ В бъдеще един бърз поглед към вашия смартфон ще бъде достатъчен, за да отговорите на този въпрос, защото с нашето приложение Smartset имате пълен преглед на вашите услуги в сградата WOLF. Можете също така да рестартирате вентилацията или отоплението на БГВ с само с няколко щраквания, например, когато се прибирате от почивка Просто свържете нашето безплатно приложение към вашата отоплителна система, слънчева топлинна система или механична вентилационна система и използвайте вашия смартфон, за да осигурите идеалната вътрешна среда – независимо дали сте седите удобно на дивана или сте далеч на почивка. Нашето приложение ви показва с един поглед дали всичко върви гладко и ако има някакви проблеми, ще получите автоматичен имейл от нашата система. Като оторизирате вашия инсталатор или WOLF Service Team за достъп до вашата система, ние можем да разрешим много проблеми, без да се налага да излизаме, за да ви видим.

Вашите енергийни услуги на WOLF са идеално съобразени с вас

 • Интегриране на отопление, обработка на въздуха, вентилация, слънчева и когенерация
 • Програмиране на часове и дни от седмицата
 • Намаляване на разходите благодарение на предварително дефиниран икономичен режим
 • Автоматичен режим на вентилация с вградена защита срещу влага
 • Следете доброто ви настроение
 • Преглед на всички технически детайли на системата
 • Упълномощаване на вашия инсталатор за достъп до вашите строителни услуги
 • Директни съобщения в случай на неизправности
 • Сървър „Хостван в Германия“

Системни изисквания

 • LAN/WLAN рутер
 • WOLF система с интерфейсен модул / Link home / Link pro
 • За достъп през интернет: интернет връзка и регистрация на WOLF портален сървър

НАПРАВЕТЕ ДОМА СИ ПО-УМЕН С ПРИЛОЖЕНИЕТО SMARTSET ОТ WOLF

Превключете към интелигентен дом и се насладете на управлението и наблюдението на вашите ОВК и слънчеви топлинни системи с максимална лекота.

С приложението WOLF Smartset можете да управлявате вашата отоплителна система с лекота и комфорт от вашия смартфон. Всичко, от което се нуждаете, е интерфейсният модул ISM7 / Link home / Link pro, за да свържете вашите строителни услуги към интернет. След като изтеглите нашето приложение, можете да управлявате и коригирате своите строителни услуги отвсякъде. Независимо дали сте на почивка, в офиса или пътувате: оставате свързани с дома си и можете да управлявате вашата отоплителна или вентилационна система дистанционно. А през лятото можете да седнете на балкона си и да се насладите на добива от вашата слънчева топлинна система, показван за вас лесно и интуитивно от нашето приложение.

Искате ли да тествате приложението WOLF Smartset?

Приложението WOLF Smartset е достъпно за Android и iOS.

Искате ли да усетите Smarthome и да го изпробвате? Това е лесно – просто изтеглете приложението от Google Play Store или App Store безплатно и го използвайте.

Google Play Store
App Store

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!