Начало » Продукти » Слънчев панел TopSon F3-1

Плосък слънчев панел
TopSon F3-1

Високотехнологичното решение като вертикален дизайн за максимално оползотворяване на слънчевата енергия.

Искате ли да използвате не само конвенционално отопление във вашата сграда, но и добив от слънцето? Тогава слънчевата топлинна система е точно това, от което се нуждаете. В проекти за ново строителство или модернизация и все още можете да се възползвате от публични субсидии.

Високопроизводителните плоски колектори WOLF TopSon F3-1 са ефективни, красиво завършени и изключително издръжливи. Например, напълно запечатаният алуминиев колекторен съд, разработен собственоръчно от WOLF, прави тези уреди още по-издръжливи, с изтичащи колектори, оставени в историята. Освен това, нашата изключително модерна абсорбираща технология гарантира максимални слънчеви добиви и увеличава вашата независимост от традиционните енергийни източници. Благодарение на техния лек дизайн, тези колектори са лесни за монтаж, независимо дали върху керемидите (покривен монтаж) или интегрирани в покрива (интегриране на покрива). Възможен е и монтаж на плоски покриви и стени.

Можете да увеличите още повече топлинния си добив, като комбинирате уред TopSon с високоефективен цилиндър, като цилиндъра за стратификация WOLF BSP. Или разширете своята отоплителна система, за да създадете слънчева отоплителна система WOLF – за максимална устойчивост и независимост от конвенционалните енергийни източници. Между другото: всички наши уреди могат да се комбинират един с друг, тъй като всички те могат да комуникират перфектно чрез нашата иновативна система за управление, за да оптимизирате още повече вашия слънчев добив.

Модел/Мощност
TOPSON-F3-1

Плосък колектор

Високотехнологичното решение като вертикален дизайн за максимално оползотворяване на слънчевата енергия.

Вертикален високопроизводителен плосък колектор TopSon F3-1 за слънчево отопление на БГВ
и резервното централно отопление прави вашата отоплителна система по-ефективна – и ви дава по-голяма независимост.

  • Дълбоко изтеглени, силно устойчиви на атмосферни влияния алуминиев колекторен съд и устойчиво на градушка безопасно стъкло (EN 12975) ви предлагат дълъг експлоатационен живот
  • Алуминиев/меден абсорбатор с високо селективно покритие и топлоизолация, изработени от минерална вата, осигуряват най-висок слънчев добив и минимални загуби на енергия
  • В зависимост от размера на системата, обема на цилиндъра и изолацията на сградата, можете да покриете до една трета от вътрешното си енергийно търсене с безплатна слънчева енергия
  • На покрива или интегрирани в него, на плосък покрив или стена – тези колектори са лесни и лесни за инсталиране
  • Когато пространството е на първо място, тези колектори се предлагат и в хоризонталната версия TopSon F3-1Q
  • Не пропускайте финансиране: слънчевите топлинни системи в проекти за ново строителство и модернизация отговарят на условията за публични субсидии
  • С нашата система за управление можете още повече да оптимизирате слънчевия добив. Казано по-просто: слънцето включено, бойлерът изключен
  • Сертифицирано от Solar Keymark, което потвърждава, че уредите TopSon са особено мощни и издръжливи
  • Можете да свържете до 10 колектора TopSon F3-1 последователно

Плосък колектор TopSon F3-1

Модел TopSon F3-1
БГВ загряване да
Допълнителен източник за отопление да
Годишен добив на енергия – кВ/м²/година 1090 кВч/Панел
Ефективна площ на панела 1,99 м2
Размери(ВхШхД мм) и тегло(кг) 1099х2099х40
Максимален брой панели в един кръг 10
Материал кутия дълбоко изтеглена алуминиева тава
Тип слънчев панел плосък соларен колектор
Изолация на панела 60мм
Абсорбер Алу-меден абсорбатор

СЛЪНЦЕТО ДАВА ЖИВОТ
СЪЗДАЙТЕ ВАШАТА КОМФОРТНА ЗОНА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЕСТЕСТВЕНА ТОПЛИНА

Слънчевата енергия е безплатна и практически неограничена – просто трябва да знаете как да я използвате.

Знаете ли, че можете да покриете до една трета от енергийните си нужди за отопление и топла вода, използвайки екологосъобразна слънчева енергия? През пролетта и есента, а дори и през зимата, слънцето все още може да покрие част от енергийните ви нужди и по този начин да допринесе за осигуряването на вода с подходяща температура за душ или вана.

Може да използвате изкопаеми горива като петрол и газ или искате да работите с екологично отговорна термопомпа – плоските колектори WOLF винаги са идеалното допълнение към вашата система. Вашият добив на енергия се увеличава допълнително, когато всички отделни компоненти, като колектори, цилиндър и система за управление, са перфектно съчетани. Точно това получавате, когато всичките ви компоненти са от WOLF, какъвто е случаят със слънчевата отоплителна система WOLF. Изберете максимална енергийна ефективност, най-високите нива на БГВ и удобство при отопление, надеждност и дълъг експлоатационен живот – с отоплително оборудване от WOLF.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Плосък колектор TopSon F3-1Q


Високотехнологичното решение като хоризонтален дизайн за максимално оползотворяване на слънчевата енергия.
Модел/Мощност
TopSon F3-1Q

Тръбен колектор CRK-12


Най-ефективното решение, ако искате да използвате пълната сила на слънцето дори през пролетта и есента.
Модел/Мощност
CRK-12

ГАЗОВ КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ
CSZ-2R


Допустим за субсидии, CSZ-2R е идеалното комбинирано решение за слънчева енергия и газ. Перфектно съчетани, високоефективни и спестяващи пространство.
Модел/Мощност
CSZ-2-14kW/300R – 14кВ/300л.
CSZ-2-20kW/300R – 20кВ/300л.
CSZ-2-24kW/300R – 24кВ/300л.

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!