Начало » Продукти » Нафтов кондензен котел TOB-TS

Маслен кондензационен котел за стена
TOB-TS

Ефективното, високотехнологично решение за еднофамилни и двуфамилни къщи, в комплект с подходящ цилиндър

Искате ли да изберете конвенционален мазут, като използвате най-съвременната технология? Стенният маслен кондензационен котел TOB-TS ви позволява да отоплявате самостоятелна или двуфамилна къща, като същевременно спестявате два пъти, както от разходите за гориво, така и от разходите за електроенергия – ниската консумация на енергия на този уред ще ви удиви. Компактният му дизайн също така означава, че имате нужда от много малко място във вашето котелно помещение. А вграденият бойлер за БГВ ви осигурява изобилие от битова гореща вода по всяко време. Освен това, уредът може да се управлява, управлява и наблюдава удобно с помощта на програмния модул WOLF BM-2 или приложението за смартфон.

Модел/Мощност/Бойлер
TOB-TS

Стенен нафтов кондензационен котел TOB-TS

Ефективното, високотехнологично решение за еднофамилни и двуфамилни къщи, в комплект с подходящ цилиндър.

Стенният маслен кондензационен котел TOB-TS ви предлага високо ниво на отопление и удобство за БГВ плюс ниски разходи за гориво и електричество. Променливо регулируемият подов уред с вграден 160-литров цилиндър за БГВ се предлага с номинална мощност от 18 kW (модулиране от 6,3 kW).

  • Променливата работа ви предлага много предимства: по-ниските обхвати на мощност спестяват енергия, броят на стартиранията на горелката е намален и износващите се части издържат по-дълго
  • Ефективното, чисто горене намалява вредните емисии
  • Високата ефективност осигурява възможно най-доброто използване на енергията
  • Отказът от предварително загряване на електрическо масло значително намалява разходите за електроенергия
  • Със своя вграден 160-литров цилиндър за БГВ уредът осигурява много битова гореща вода по всяко време, дори веднага след напълване на баня
  • Цилиндърът разполага с иновативна изолация от много висок стандарт и запазва топлината там, където й е мястото
  • Уредът е подходящ за ниско съдържание на сяра и стандартно гориво EL + биомасло B5/B10
  • Висококачественият топлообменник, изработен от здрава алуминиево-силициева сплав, осигурява отлична издръжливост
  • Благодарение на ниското си тегло, уредът може лесно да се манипулира и монтира в котелното помещение
  • COB-TS може да се монтира директно на стената, като по този начин се спестява много място в котелното помещение, а всички компоненти са лесно достъпни за инсталатора

Стенен нафтов кондензационен котел TOB-TS

Модел TOB-TS-18
Макс. Мощност 18 кВ
Технология кондензна
Тип горелка модулираща
БГВ вграден съд
Модулация 50°/30°, кВ 6,6/18,6
Енергиен клас А
Размери(ВхШхД мм) и тегло(кг) 1290х1132х605 / 92
Шум, db 58
Ел. консумация StandBy, W 5
Ел. консумация Макс. БГВ, W 101
WOLF Smart-Готов да

Усъвършенствана кондензационна технология
ЗА ЦЕНТРАЛНО ОТОПЛЕНИЕ И БИТОВА ГОРЕЩА ВОДА

Стенният маслен кондензационен котел TOB-TS ви предлага високо ниво на отопление и удобство за БГВ плюс ниски разходи за гориво и електричество. Променливо регулируемият подов уред с вграден 160-литров цилиндър за БГВ се предлага с номинална мощност от 18 kW (модулиране от 6,3 kW).

Усъвършенстваните стенни маслени кондензни котли от WOLF са идеални за реновиране, както и за нови проекти. Така че седнете удобно и се насладете на спестяването на енергийни разходи, без да се налага да се отказвате от каквото и да било удобство за отопление или БГВ. Управлявайте и наблюдавайте вашата отоплителна система от където и да използвате приложението за смартфони WOLF. Позволява ви да следите всичко и да регулирате отоплителната система удобно според вашите нужди.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Стенен нафтов кондензационен котел TOB


Ефективното, високотехнологично решение за еднофамилни и двуфамилни къщи
Модел/Мощност
TOB-18

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!