Начало » Продукти » Модул за вода FWS-2

Модул за питейна вода FWS-2

Особено хигиенично – загряване на БГВ дори за по-големи сгради

Модул за сладка вода осигурява метод за загряване на БГВ. Както подсказва името му, FWS-2 ви осигурява директно подаване на прясна битова гореща вода. Това означава, че винаги, когато имате нужда от топла вода, просто пускате крана и водата се загрява вместо вас чрез прилагането на принципа на моментното загряване на водата. БГВ не се буферира и съхранява в нито един цилиндър. Разбира се, модулът гарантира, че температурата на водата е достатъчно гореща през цялото време.

Сладководни модули WOLF се предлагат с четири различни мощности. Както за еднофамилни къщи, така и за жилищни блокове, както и за по-големи търговски обекти, като хотели. Подовият FWS-2 се предлага в четири версии с непрекъснат дебит на БГВ от 15, 40, 100 и 130 l/min.

В допълнение, стенният FWS-2-60 е разработен за еднофамилни и двуфамилни къщи. Това е подходящо за система, включваща монтиран на стена газов или нафтен кондензационен котел със слънчева топлинна система.

Модел/Мощност
FWS-2

Модул за питейна вода FWS-2

За всеки, който иска особено хигиенично загряване на БГВ.

FWS-2 ви предлага загряване на БГВ, като се използва принципа на проточното загряване на водата. Това означава, че битовата гореща вода никога не се съхранява, а се загрява до правилната температура, когато пуснете крана. Модулът се предлага с четири мощности за използване в еднофамилни къщи и жилищни блокове.

  • Това е най-доброто хигиенично системно решение, тъй като избягвате да съхранявате големи количества загрята питейна вода, вместо това водата се нагрява директно от линията за студена вода
  • Добре изолиран благодарение на топлоизолационно покритие, което предотвратява охлаждането на уреда
  • Готова за свързване цялостна система за бърза и лесна инсталация във вашата система; също с опция за модернизиране
  • Smart – високоефективните помпи от страната на отоплението и БГВ помагат за намаляване на текущите разходи
  • Модулът за сладка вода работи особено добре във връзка с когенерационна инсталация или слънчева топлинна система

ХИГИЕНИЧНО НАСТРОЕН КЪМ ВАС
БГВ ПРЯСНА КАТО ИЗВОРНА ВОДА

Модулът за сладка вода FWS-2 осигурява незабавно и особено хигиенично подаване на БГВ.

Удобството, свежестта и хигиената също са важни, когато става въпрос за доставка на БГВ. Качеството на топлата вода е особено високо, когато се загрява чрез модул за сладка вода в мазето и след това се използва незабавно. Това означава, че получавате хигиенично чиста битова гореща вода – почти толкова прясна като изворна вода.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Соларен бойлер SEM-2


Защо не изберете доказано решение за цилиндри за еднофамилни и двуфамилни къщи?
Модел/Мощност
SEM-2-300
SEM-2-400

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!