Начало » Продукти » Интерфейс Home

Интерфейс модул
Връзка към дома

Свържете вашето оборудване за строителни услуги на WOLF към интернет и управлявайте или наблюдавайте вашата отоплителна, вентилационна или слънчева топлинна система с лекота с помощта на вашия смартфон или компютър.

Предимството на нашия модул за домашен интерфейс Link е, че той може да бъде вграден във вашия отоплителен уред. Специална ниша, предвидена в избрани отоплителни уреди WOLF, прави интерфейсния модул практически невидим – спестява място и поддържа нещата да изглеждат спретнати и подредени. Сигурната комуникация чрез LAN или WiFi се постига просто чрез свързване на интерфейсния модул към съществуващия DSL рутер, който след това осъществява връзката със защитения портален сървър на WOLF.

Управлението на вашата отоплителна система е особено лесно с приложението WOLF Smartset. Можете да го използвате, за да управлявате с лекота неща като температура и вентилация, като използвате вашия смартфон, Mac, таблет или компютър. Можете дори да предоставите на вашия изпълнител на отопление достъп до вашата отоплителна система чрез комуникационната система WOLF. В този случай съобщенията за неизправност също ще им бъдат изпращани автоматично, така че те вече ще имат всички необходими резервни части със себе си, ако трябва да се обадят.

Модел/Мощност
ISM7i / Link Home

ИНТЕРФЕЙС МОДУЛ LINK HOME

ISM7i / LINK HOME е интерфейс за строителни услуги, който може да бъде вграден в отоплителен уред и да се използва за свързване на вашата отоплителна, вентилационна или слънчева топлинна система към интернет.

Това става чрез интегриране или инсталиране на интерфейса в уреда. Това е напълно лесно с нашите газови и маслени кондензационни котли CGB-2, CGS-2, CGW-2, CSZ-2, MGK-2 и TOB и термопомпата BWL-1S.

  • Домът Link може да бъде вграден във вашия отоплителен уред – спестява място и поддържа нещата да изглеждат спретнати и подредени.
  • Настройването на WiFi връзката с помощта на бутона WPS не може да бъде по-лесно
  • Работата и наблюдението на отоплителната система през домашната мрежа е възможно и без интернет връзка
  • Дистанционна диагностика от изпълнители или сервизни инженери на WOLF по заявка
  • Съобщенията за грешки могат да се изпращат по имейл директно до изпълнителя
  • Данните се изпращат в криптирана форма и се съхраняват само на немски сървъри и не могат да бъдат преглеждани от неупълномощени лица

ИНТЕРФЕЙС МОДУЛ LINK HOME

Модел Link Home
Съвместим с котли CGB-2
Съвместим с котли TOB
Отворен интерфейс не
Android апликация да
OS апликация да
WOLF Смарт портал да
wiButler да
Интерфейс модул LAN/WLAN
Интерфейс модул Ethernet
Интерфейс модул SmartHome

УПРАВЛЯВАЙТЕ ВАШАТА ОТОПЛИТЕЛНА СИСТЕМА КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ НАШЕТО ПРИЛОЖЕНИЕ

Управлявайте вашето оборудване за строителни услуги WOLF чрез смартфон или компютър – когато и където пожелаете

Какво ще кажете да промените температурата в дома си, преди дори да пристигнете, защото се прибирате малко по-рано? Или искате да видите колко спестява слънчевата топлинна система на покрива в момента? Интегрирането на интерфейса за услуги за домашно строителство ISM7i / Link прави всичко това възможно. Интерфейсният модул свързва вашата отоплителна система с интернет с лекота, така че можете да управлявате вашата вътрешна среда през мрежата и да използвате приложението без затруднения – където и когато пожелаете.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ИНТЕРФЕЙС МОДУЛ LINK PRO


Вашето оборудване за строителни услуги може да бъде модернизирано по всяко време с този интерфейсен модул, за да свържете вашата отоплителна, вентилационна или слънчева топлинна система към интернет.
Модел/Мощност
ISM7e / Link Pro

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!