Начало » Продукти » Газов кондензен котел FGB

ГАЗОВ КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ FGB

Качественото решение за особено високи стандарти за отопление. Подходящо за апартаменти и по-малки жилищни блокове.

Стенният газов кондензационен котел FGB работи с най-модерната кондензационна технология, която използва рекуперация на топлината за високоефективно използване на газа като гориво. Това е добро за околната среда, спестява ценна енергия и осигурява оптимално удобство при отопление. Уредът е съвместим със системата за управление WOLF и с помощта на интерфейсния модул ISM7e можете също да управлявате вашата отоплителна система по всяко време с вашия смартфон или компютър чрез портала Smartset.

Този изключително компактен и спестяващ място уред се монтира на стената, например в кухнята или в вграден шкаф, и също така е идеален за модернизация. Комбинираната версия FGB-K се характеризира с изключително високо удобство за БГВ. Няма повече изненади със студена вода – благодарение на много кратко време за загряване и постоянни температури на горещата вода.

Модел/Мощност/Бойлер
FGB

Стенен газов кондензационен котел FGB

Качественото решение за особено високи стандарти за отопление. Подходящо за апартаменти и по-малки жилищни блокове.

FGB ви предлага изключително усъвършенствана кондензационна технология за ефективно централно отопление с рекуперация на топлината. Чрез комбиниране на системата за управление WOLF с нашия интерфейсен модул ISM7e можете също да управлявате вашия уред по всяко време с помощта на вашия смартфон.

  • Усъвършенстваната кондензационна технология спестява разходи за енергия
  • Уредът може да се управлява и чрез приложение за смартфон или портала SmartSet (с допълнителен интерфейсен модул iSM7e)
  • Привлекателен дизайн за безпроблемно интегриране във вашето жизнено пространство
  • Изключително компактните размери позволяват особено спестяваща място инсталация, дори в помещения, където пространството е на първо място
  • Много прости и ясни контроли директно върху котела правят работата с уреда лесна като детска игра
  • WOLF FGB се предлага и като комбиниран котел FGB-K с вградено подгряване на БГВ

Стенен газов кондензационен котел FGB

Модел
БГВ връзка външен съд
Технология кондензна

УЮТНА ТОПЛИНА
КОГАТО ВИ ТРЯБВА

Основната цел на нашите стенни кондензни котли WOLF е да ви помогнат да постигнете пълно усещане за благополучие в собствения си дом.

Ето защо във WOLF използваме изключително модерна кондензационна технология, която работи надеждно и опазва околната среда. С комбинираната версия FGB-K вие също така разполагате с прясна топла вода по всяко време, така че можете да се насладите на релаксираща вана, когато пожелаете. Интуитивните и удобни контроли, достъпни и чрез вашия смартфон, ви освобождават да се съсредоточите върху това, което наистина има значение.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!