ГОТОВ ЗА ВОДОРОД

ОТ WOLF

Важен градивен елемент за нашето неутрално по отношение на климата бъдеще е използването на водород.
Поради тази причина германското правителство вече е изготвило водородна стратегия за Германия.

За да се намалят емисиите на CO2 в бъдеще като част от енергийния и топлинен преход, например в отоплителните системи, по-нататъшното развитие на водородните технологии представлява важна тенденция в енергийната политика.

ГАЗОВ КОНДЕНЗАЦИОНЕН КОТЕЛ TGB-2

Независимо дали като икономичен единичен топлинен източник или като хибридно решение, новият газов котел в двете си мощности (20 и 30 kW) е универсалното решение за модернизиране на отоплителните системи и също така е идеално подходящ за нови строителни обекти.

  • Научете повече

ГАЗОВ КОНДЕНЗАЦИОНЕН КОТЕЛ CGB-2-38/55

С новия газов кондензационен котел WOLF CGB-2-38/55 получавате най-здравия топлинен източник в своя клас на производителност. С атрактивния си дизайн, уредът е специално разработен за дълги експлоатационни периоди с максимални изисквания.

  • Научете повече

ГАЗОВ КОНДЕНЗАЦИОНЕН КОТЕЛ CGW-2L

Не искате да жертвате много място за отоплителни уреди, но вашето семейство иска добър вътрешен климат и висок комфорт на топла вода? Тогава компактният, монтиран на стената CGW-2L е подходящият уред за вас. Този кондензен котел е оборудван със съвременна технология за гореща вода.

  • Научете повече

ГАЗОВ КОНДЕНЗАЦИОНЕН КОТЕЛ CGS-2R

Твърда вода? Няма проблем за тази модерна отоплителна система. Компактният CGS-2R е специално проектиран за региони с висока твърдост на водата. Той е оборудван с тръбен резервоар, който намалява риска от котлен камък на съда за гореща вода.

  • Научете повече

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!