Начало » Продукти » Стоящи газови котли

В СИНХРОН С ТЕБ

ВИСОКОЕФЕКТИВНИ ГАЗОВИ КОТЛИ
ОТ WOLF

Независимо дали предприемате проект за модернизация или ново строителство, ние имаме газова отоплителна система, която да ви подхожда.

С газовите отоплителни системи WOLF вие избирате доказана и същевременно новаторска технология. Нашите нови високотехнологични кондензационни котли не само спестяват пари, но и защитават околната среда.

Ние предлагаме широка гама от уреди, от компактни стенни кондензни котли за вашата отоплителна система, до най-съвременните уреди за ефективно отопление и съхранение на БГВ, както и максимално удобство.

И заедно с нашите слънчеви топлинни системи, вентилационни системи и нашите интуитивни програмируеми устройства с активиран SmartHome, можете да създадете вътрешна среда в дома си, която е напълно в синхрон с вас.

ГАЗОВ КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ
CGS-2R


Като високотехнологично решение, специално за зони с твърда вода, CGS-2R тихо се грижи за поддържането на вашия дом хубав и топъл.
Модел/Мощност
CGS-2-14kW/150R – 14кВ/150л.
CGS-2-20kW/150R – 20кВ/150л.
CGS-2-24kW/150R – 24кВ/150л.

ГАЗОВ КОНДЕНЗЕН КОТЕЛ
CSZ-2R


Допустим за субсидии, CSZ-2R е идеалното комбинирано решение за слънчева енергия и газ. Перфектно съчетани, високоефективни и спестяващи пространство.
Модел/Мощност
CSZ-2-14kW/300R – 14кВ/300л.
CSZ-2-20kW/300R – 20кВ/300л.
CSZ-2-24kW/300R – 24кВ/300л.

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ГАЗОВИТЕ ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ

Кондензационната технология, технологията за ниска температура и стратификационните съдове просто технически глупости ли са за вас?

След това посетете нашите страници за съветници, за да научите повече за газовите отоплителни системи. Тук ще намерите всичко, което трябва да знаете за технологията, разходите и условията за инсталиране.

  • Научете повече

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!