Начало » Продукти » Високо-хигиенен съд BSH

Високо-хигиенен съд BSH

Особено ефективно отопление на БГВ за еднофамилни къщи.

Ако искате да покриете част от енергията, необходима за битова гореща вода и централно отопление във вашата самостоятелна къща или жилищен блок с безплатна слънчева енергия, тогава високохигиенният цилиндър BSH е правилният цилиндър за вашата отоплителна система. Той е специално проектиран за слънчево отопление на БГВ и резервно централно отопление, като по този начин защитава запасите от изкопаеми горива. В зависимост от размера, той разполага с една или две вътрешни индиректни намотки с гладка тръба за особено хигиенично загряване на БГВ според принципа на проточното нагряване на вода, подобно на проточен бойлер. BSH се предлага в пет размера с вместимост 500, 800, 900, 1500 и 2000 литра.

Модел/Мощност
BSH-500
BSH-800
BSH-1000
BSH-1500
BSH-2000

Високо-хигиенен съд BSH

Особено ефективно отопление на БГВ за еднофамилни къщи.

Буферният цилиндър BSH е проектиран за слънчево отопление на БГВ и резервно централно отопление. В зависимост от размера, той разполага с една или две вътрешни индиректни намотки с гладка тръба за слънчево загряване на БГВ според принципа на моментното загряване на водата.

  • BSH се предлага в пет размера с вместимост 500, 800, 900, 1500 и 2000 литра
  • BSH е оборудван с гофриран тръбен топлообменник от неръждаема стомана за особено хигиенично загряване на БГВ според принципа на моментното загряване на водата
  • Изчистеният дизайн на уреда прави BSH особено здрав
  • Големите слънчеви индиректни намотки увеличават слънчевия добив в полза на отоплителната система, като по този начин намаляват вашите сметки за енергия
  • Топлоизолацията на цилиндъра може да бъде премахната за по-лесно транспортиране в помещението за монтаж, което прави BSH да пасне лесно през предната ви врата и вратите на мазето
  • Петгодишна законова гаранция за подови бойлери за БГВ ви дава сигурност за вашата инвестиция

Високо-хигиенен цилиндър BSH

Модел BSH-500 BSH-800 BSH-1000 BSH-1500 BSH-2000
Система буферен съд за отопление с интегрирано БГВ загряване буферен съд за отопление с интегрирано БГВ загряване буферен съд за отопление с интегрирано БГВ загряване буферен съд за отопление с интегрирано БГВ загряване буферен съд за отопление с интегрирано БГВ загряване
Комбинация с соларна(слънчева) система соларна(слънчева) система соларна(слънчева) система соларна(слънчева) система соларна(слънчева) система
Еквивалент към бойлер, обем 495 800 900 1500 1965
Размери(ВхШхД мм) и тегло(кг) 850х1730 / 135 1030х1940 / 220 1030х2120 / 245 1240х2250 / 365 1340х2390 / 405
Подходящ за БГВ да да да да да
Подходящ за отопление да да да да да
Подходящ за слънчева система да да да да да
Подходящ за термопомпа не не не не не
БГВ загряване с непрекъснат поток – хигиенна функция да да да да да

ПУСКАЙТЕ СЛЪНЦЕТО В ДОМА СИ
ТОПЛИНА И БГВ ОТ СИЛАТА НА ПРИРОДАТА

Високо-хигиенен цилиндър BSH съхранява слънчева енергия и внася екологично, безплатно отопление на помещенията и битова гореща вода във вашия дом.

Загрейте вашия BSH практически безплатно със силата на слънцето през деня и след това оставете цялата работа на вашия топлогенератор WOLF – напр. котел на газ или нафта – през нощта. Така винаги имате екологично отговорно отопление и битова гореща вода за вашия дом.

Освен това, ако комбинирате вашия буферен цилиндър BSH със система за отопление на газ или масло от WOLF и слънчева топлинна система на покрива си, за да създадете слънчева отоплителна система WOLF, тогава вие подобрявате екологичните си характеристики за нула време. При слънчево отопление почти не се отделя въглероден диоксид и не се използват изкопаеми горива. Тази устойчивост ви дава удовлетворяващо усещане да правите нещо добро за себе си и за околната среда.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Стратификационен цилиндър BSP


Многофункционалният цилиндър BSP използва слънчева енергия, както и други енергийни източници, като петрол или газ, за да ви осигури оптимално резервно централно отопление и загряване на БГВ.
Модел/Мощност
BSP-800
BSP-1000

Стратификационен цилиндър BSP-SL


Многофункционалният цилиндър BSP-SL е специално проектиран да използва най-ефективното слънчева топлинна система. Той използва енергията на слънцето, както и други енергийни източници, като петрол или газ, за да ви осигури оптимално резервно централно отопление и отопление
Модел/Мощност
BSP-SL-1000

Стратификационен цилиндър BSP-W-SL


Стратификационният цилиндър BSP-W-SL е специално проектиран за термопомпи и за най-ефективното оползотворяване на слънчевата енергия – осигурявайки ви топлинна енергия и БГВ на най-високо ниво.
Модел/Мощност
BSP-W-SL-1000

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!