Начало » Продукти » Буферен съд SPU-2-W

Буферен съд SPU-2-W

Независимо дали отоплявате със слънчева енергия, газ или нафта, с този ефективен буферен цилиндър можете да съхранявате топлинната енергия за вашето отопление за по-дълги периоди от време.

Въпреки че слънчевата енергия е много отговорна за околната среда, тя не е достъпна денонощно. С буферния цилиндър SPU-2-W можете да съхранявате безплатна слънчева енергия и да я използвате за вашето отопление по-късно. Разбира се, SPU-2-W може да се комбинира и с всеки друг енергиен източник, като петрол или газ. Този цилиндър ви дава предимството да можете да балансирате разликите във времето между генерирана и консумирана топлина. Това удължава експлоатационния живот на компонентите на системата и повишава ефективността на вашата система за централно отопление, тъй като тя не се включва и изключва непрекъснато при поискване (по-малко стартирания на горелката). Това означава, че винаги имате достатъчно вода за отопление за вашата самостоятелна къща или жилищен блок, като същевременно се грижите за околната среда, както и за вашия портфейл.

Модел/Мощност
SPU-2-W-500
SPU-2-W-800
SPU-2-W-1000
SPU-2-W-1500

Буферен съд SPU-2-W

Конвенционалният буферен цилиндър за вода за отопление за резервно слънчево централно отопление.

Съхранявайте енергия за вашето отопление в буферния цилиндър SPU-2-W. Идеален за собствениците на самостоятелни къщи или жилищни блокове, които също искат да интегрират своята слънчева топлинна система. SPU-2-W също се отличава с висококачествена топлоизолация и се предлага в различни размери.

  • Буферният цилиндър SPU-2-W е снабден с индиректна серпентина с гладка тръба за интегриране на слънчева топлинна система
  • Този буферен цилиндър защитава вашия генератор на топлина, като намалява броя на стартиранията на горелката (т.е. вашият газов или нафтен котел не се включва и изключва непрекъснато при поискване)
  • Подходящият цилиндър за всяко търсене: Предлага се в четири размера от 500 l до 1500 l
  • Висококачествената подвижна топлоизолация спестява енергия и улеснява транспортирането до котелното помещение при доставка
  • Многобройните връзки предоставят голямо разнообразие от опции: Към SPU-2 могат да бъдат свързани сладководен модул, различни топлогенератори, както и печки със задни котли
  • 5 години гаранция за подови бойлери за БГВ гарантира вашата инвестиция

Стратификационен цилиндър BSP

Модел SPU-2-W-500 SPU-2-W-800 SPU-2-W-1000 SPU-2-W-1500
Система буферен съд за отопление буферен съд за отопление буферен съд за отопление буферен съд за отопление
Комбинация с соларна(слънчева) система соларна(слънчева) система соларна(слънчева) система соларна(слънчева) система
Еквивалент към бойлер, обем 480 780 960 1500
Размери(ВхШхД мм) и тегло(кг) 850х1725 / 113 990х1785 / 113 990х2135 / 149 1200х2235 / 256
Подходящ за БГВ не не не не
Подходящ за отопление да да да да
Подходящ за слънчева система да да да да
Подходящ за термопомпа не не не не
БГВ загряване с непрекъснат поток – хигиенна функция не не не не

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЕНЕРГИЯТА НА СЛЪНЦЕТО ПО-ДЪЛГО
ЗА УСТОЙЧИВО СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЛИЧИНА ЕНЕРГИЯ

С буферния цилиндър WOLF SPU-2-W вашият дом е оборудван, за да се възползва максимално от слънцето.

Вече можете да използвате безплатната слънчева енергия още по-дълго – с буферния цилиндър SPU-2-W. SPU-2-W може да съхранява отоплителната вода, доставена от топлогенератор, като газов или нафтен котел, като същевременно абсорбира топлината, генерирана от вашата слънчева топлинна система. На по-късен етап цилиндърът освобождава тази енергия в отоплителната система. За вас това означава преди всичко, че винаги можете да се възползвате от уютната топлина, от която се нуждаете за вашия дом, като същевременно знаете, че правите нещо положително за околната среда.

Независимо дали ви интересува отопление, вентилация или охлаждане

Независимо дали търсите отопление, вентилация или охлаждане – в WOLF ние сме доволни само когато всички тези елементи се съберат, за да ви осигурят вътрешна среда, в която наистина можете да се отпуснете. Искаме технологиите да се поберат около вас, а не обратното.
И тъй като вашите изисквания могат да се променят с течение на времето, ние ви предлагаме пълен контрол върху вашата отоплителна система, температурата на БГВ и скоростта на смяна на въздуха с нашите удобни за потребителя устройства, интуитивни приложения и програмиращи устройства с възможност за SmartHome – така че вашата жилищна зона е и вашата зона на комфорт.

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Едва ли нещо е толкова важно за вашето благополучие, колкото оптималният вътрешен климат. Насладете се на това ново качество на живот и се регистрирайте онлайн за нашата 5-годишна гаранция.

Научете повече

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Стратификационен цилиндър BSP


Многофункционалният цилиндър BSP използва слънчева енергия, както и други енергийни източници, като петрол или газ, за да ви осигури оптимално резервно централно отопление и загряване на БГВ.
Модел/Мощност
BSP-800
BSP-1000

Високо хигиенен цилиндър BSH


Особено ефективно отопление на БГВ за еднофамилни къщи.
Модел/Мощност
BSH-500
BSH-800
BSH-1000
BSH-1500
BSH-2000

Слънчев цилиндър SPU-2


Съхранявайте енергия с конвенционалния буферен цилиндър за нагряваща вода SPU-2.
Модел/Мощност
SPU-2-500
SPU-2-800
SPU-2-1000
SPU-2-1500

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!