Начало » Продукти » Автоматика

ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ

СИГУРЕН И ЕФИКАСЕН
КОНТРОЛ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ СИСТЕМИ

Независимо дали е ново строителство или модернизация, ние разполагаме с перфектното управление за вашата нова система за отопление, соларна инсталация или вентилация WOLF.

С автоматиката на WOLF вие избирате усъвършенстван и иновативен контрол на енергийните системи. За всички наши продукти ние предлагаме правилното програмируемо управление, което да отговаря на вашите нужди – перфектно в унисон с вас и вашия дом.

Програмируемото управление WOLF BM осигурява лесен и удобен контрол на вашите нужди за БГВ и вашата отоплителна система. А програмният модул WOLF BM-2 е ключът към иновативния и интелигентен контрол на отоплителните, соларните и вентилационните системи. Спомагателните модули позволяват управление чрез приложение и връзка чрез Smarthome и смартфон.

Заедно с нашите отоплителни системи, обемни съдове и вентилационни системи, можете да създадете вътрешна среда в дома си, която е напълно в синхрон с вас.

НОВИЯТ СТАЕН ТЕРМОСТАТ
RM-2


Новият WOLF RM-2 за интуитивното управление на вашата енергийна система.
Модел/Мощност
RM-2

ПРОГРАМИРУЕМ ТЕРМОСТАТ
BM


Класическото решение за управление на отоплителната система.
Модел/Мощност
BM

ПРОГРАМИРУЕМ ТЕРМОСТАТ
BM-2


Интуитивният контролер за енергийни системи от последно поколение.
Модел/Мощност
BM-2

WOLF SMART-ДОМ

ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ТЕБ

Управлението на вашата отоплителна система вече може да бъде наистина приятно, благодарение на факта, че интерфейсният модул WOLF позволява да бъде свързан към LAN или WLAN мрежа.

Всички говорят за умни домове в момента. Умният дом дава възможност на всеки, навсякъде, да има достъп безжично до своите енергийни системи чрез своя смартфон. Търсенето е особено голямо в областта на контрола и работата на топлинните източници и управлението на отделни жилищни пространства.

С новите си продукти WOLF предоставя системни компоненти, които са 100 % ефективни и надеждни.

  • Научете повече

Заявете персонална консултация.

Вашето съобщение беше изпратено успешно. Благодарим Ви!
Грешка при изпращане на съобщението. Моля, опитайте по-късно!