Начало » Климатични камери » AHU Референции

WOLF РЕФЕРЕНЦИИ

КЪДЕТО ЗДРАВОСЛОВНИЯТ МИКРОКЛИМАТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН

Благодарение на последователната системна концепция, където и да се намирате по света, ние можем да отговорим на вашите изисквания професионално и надеждно, всичко това от един източник. Нашата продуктова гама включва подови котли, монтирани на стена газови кондензни и конвенционални котли, термопомпи и бойлери за БГВ, слънчеви топлинни системи, бойлери, системи за обработка на въздух и вентилация, системи за управление и когенерационни агрегати. Тук ще намерите няколко примера от обширния международен референтен списък на Wolf.

В резултат на цялостното мислене за системите, клиентите, архитектите и дизайнерите могат да бъдат сигурни, че ще получат всичко необходимо, надеждно от един източник – Wolf! Нашата гама включва подови котли, газови кондензни, както и конвенционални котли, технология за отопление на биомаса, термопомпи и бойлери за БГВ, слънчеви топлинни системи, системи за обработка на въздух и вентилация на бойлери, както и системи за управление и когенерационни агрегати. В сектора на климатичните инсталации Wolf е лидер на европейския пазар.

ALLIANZ ARENA

Климатичните агрегати Wolf осигуряват приятни температури и отлична атмосфера в Алианц Арена в Мюнхен.

POLLMANN

Климатик по поръчка за нова фабрика и офис сграда на автомобилен доставчик. 12 метра дълъг климатик аерира и вентилира производството на Pollmann във Витис.

MMWOHNBAU

Изложба за къща с термопомпа и хибридна система: MMWOHNBAU разчита на иновативни топлогенератори от WOLF.

AGRANA CORN STARCH

През октомври 2017 г., компанията AGRANA откри нов завод за царевично нишесте на мястото си в Шах ан дер Донау, Австрия. АГРАНА инвестира около 80 милиона евро, за да увеличи капацитета си за преработка с една трета до 540 000 тона царевица годишно.

ОБЕКТИ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ

Wolf има история на работа в успешно партньорство с гастрономически заведения.

02 WORLD

Със 17 000 места „O2 World“ е втората по големина и напреднала арена в Германия.

RHEUMATISM CLINIC BAD AIBLING

Град Бад Айблинг е сгушен във великолепен планински силует в подножието на Горна Бавария на Алпите. Туристите и спа гостите очакват многобройни развлекателни дейности и модерни СПА съоръжения, разнообразна културна програма, както и възможности за релаксиращ туризъм и колоездене.

HERMANN FLEISCHLOS

Рекламите за безмесните продукти на Hermann са из цяла Австрия. Те следват тенденцията за устойчиво производство на храни и се фокусират върху къси транспортни маршрути, изрязване на отпадъци и минимизиране на потреблението на вода и енергия.

SCHLOSSHOTEL LERBACH

Schlosshotel Lerbach успокоява взискателните си гости с екологично чиста топлина и мощност, доставяни от когенерационна инсталация Wolf. Schlosshotel Lerbach успокоява взискателните си гости с екологично чиста топлина и мощност, доставяни от когенерационна инсталация Wolf.

ADNEC

Националният изложбен център на Абу Даби е един от най-модерните търговски панаирни центрове и оборудван със слънчева инсталация на Wolf.

HALLENBAD KILCHBERG

Wolf осигурява истинска приятна атмосфера в обществения закрит басейн в Kilchberg на езерото Цюрих

JOHANN CRUIJFF ARENA

Johan Cruijff ArenA – до 2018 г. тя все още се наричаше „Amsterdam ArenA“ – е устойчиво проектиран многофункционален стадион.

BOERHAAVEBAD

Ремонтът има за цел да направи басейна по-устойчив.

PATHE NIMWEGEN

Киното е построено на валонския нос между Неймеген и Арнем на много видимо място на Принс Маурисингел.

THEATER VIENNA

Театър АКЗЕНТ е част от Образователния център на Виенската камара на работниците и служителите. Театърът беше основно реновиран наскоро, за да бъде актуализиран.

ANTENNE BAYERN

Както се казва: „С радиото винаги достигате до точните хора. Радио. Влиза в ухото. Останете в главата си.“ Най-слушаната частна радиостанция в Германия идва от Бавария.

ALLIANZ STADIUM RAPID VIEW

След първоначални съображения за извършване на генерално обновяване на съществуващия стадион Ханапи, отговорните лица взеха решение след сравняване на ситуацията между разходите и ползите за новото строителство на стадиона.

AUSTRIA CAMPUS VIENNA

WOLF получи договор за предоставяне на системи за обработка на въздух/вентилация за AUSTRIA CAMPUS, най-големият строителен проект в Австрия.

ХЛАДИЛЕН ЦЕНТЪР И СКЛАД

Климатичните агрегати WOLF са проектирани стриктно в съответствие с Директива DIN 1946 – част 4 и са инсталирани с най-голямо внимание.

RAINBOW PARK

Паркът Rainbow, Вупертал, е популярен спортен и развлекателен център с широк спектър от дейности. Разчита на Wolf CHP.

ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ

Канализационната централа на Майнбург беше основно ремонтирана и заменена с модерна когенерационна инсталация Wolf.

LANDESKLINIKUM AMSTETTEN

Въздушна технология Wolf предлага добър вътрешен климат в Landesklinikum Amstetten.

DEUTSCHE FLUGSICHERUNG

Германският център за управление на въздушното движение е оборудван с високотехнологични съоръжения, което води до над средната консумация на електрическа енергия.

ARENA NATIONALA

Арена Национала е стадион от категория 4 на УЕФА – най-високата класификация на Европейската футболна асоциация.

Nationalstadion Warschau

Wolf доставя чист въздух на националния стадион във Варшава. В рамките на европейското първенство там се проведоха пет мача.

Maritim Hotel

За своите 37 хотела международно известната германска хотелска верига Maritim разчита изключително на комбинирано производство на топлинна и електрическа енергия.

Europlaza Wien

Euro Plaza е бизнес парк в Майдлинг с най-високите изисквания за климатизация. Климатичните агрегати Wolf осигуряват въздуха тук.

Viertel Zwei

Сградният комплекс е един от най-големите градски комплекси във Виена. Използването на технологията Wolf беше от съществено значение.

Tour First

Tour First е най-високата сграда във Франция. Климатичните агрегати Sixteen Wolf бяха основен компонент на тази концепция.

Werner & Mertz GmbH

Werner & Mertz GmbH отговаря на най-високите международни стандарти за устойчиво и екологично отговорно строителство.

Riverside

Riverside не е първият търговски център в Австрия, който разчита на технологията за обработка на въздух и вентилация, произведена в Майнбург.

Volvo Zentrum

Когенерационната инсталация Wolf във Volvo Center Санкт Петербург осигурява надеждна, достъпна и жизнеспособна доставка на електроенергия.

Logistikzentren

Една от най-големите международни компании за поръчки по пощата разчита на технологията за обработка на въздух от Майнбург.

Diesel Power Station

Wolf дори поема проекти с най-високи изисквания. Дизеловата електроцентрала се намира в район, податлив на урагани.

Netzaberg Housing Area

В непосредствена близост до този полигон за обучение на войски, жилищната зона „Нецаберг“ беше част от най-големия жилищен комплекс в Европа.

Project China

Китай възнамерява да инициира големи проекти за развитие, за да противодейства на високите цени на наемите и нарастващата миграция на своите хора.

ArtEZ

Академията за изкуство и дизайн е най-големият колеж по изкуствата в Холандия с интегриране на няколко климатични блока от Wolf Mainburg.

Student housing complex

Студентският жилищен комплекс Дюселдорф е оборудван с когенерация на Wolf.

Amalienbad Vienna

Amalienbad е оборудван с климатици Wolf, които отговарят на строгите изисквания, очаквани за съвременните плувни басейни.

Zorgboulevard Zandaam

Тук е създадена сграда с магазини, ресторанти и различни заведения за грижи: Булевард на грижите.

Gymnasiums de Ruivert / Mondriaan

Община Ос си е поставила за цел да бъде енергийно неутрална община до 2050 г.

H4 Hotel in the Borussia Park

Вентилационните модули WOLF гарантират хигиеничен климат в стаята в кухнята на хотела.