WOLF МОДУЛНИ КЛИМАТИЧНИ КАМЕРИ
WOLF KG TOP И AHU-TE

Модулният дизайн на серията KG Top и AHU-TE прави възможно сглобяването на модул, състоящ се от 23 различни по размер секции, за нула време. Тук обединяваме предимствата на стандартното производство и гъвкавостта на индивидуалната конфигурация.

Ако е необходимо още по-високо ниво на персонализиране, се предлагат уредите от серията KG Flex – нашата специално изработена гама.

Тясното взаимодействие между софтуера и производството, уникално в сектора, позволява висока степен на гъвкавост в конфигурацията на единиците и в същото време ефективно производство с особено кратки времена за реакция и доставка.

Всеки отделен модул може да се похвали с повече от 50 години опит: тук умните, практични решения срещат най-новите технологии за максимална ефективност. Това не означава само винаги да използвате най-новото поколение вентилатори и системи за рекуперация на топлина, но и да поддържате крачка напред. Както при нашите компактни уреди, тези устройства могат да бъдат напълно окабелени и оборудвани с пълен контролен блок и естествено могат да се управляват и чрез приложение и компютър.

Манипулирането на място се улеснява от технологията WOLF като Easy Lifting System. Ние отдаваме голямо значение на лесното транспортиране и лесната за монтаж технология за свързване, която едновременно спестява време и гарантира, че модулите функционират перфектно с максимални хигиенни стандарти.

Нашите климатични блокове, разбира се, се предлагат и като „plug & play“ версии, като в този случай целият модул е ​​предварително монтиран върху основна рамка, в комплект с блок за управление и окабеляване. Казано накратко: Транспортиране, окабеляване и канали… готово! При поискване топлогенераторът и хладилният агрегат, също произведени от WOLF, могат дори да бъдат интегрирани в климатичната инсталация.

„Нещо красиво“ – ако е необходимо, нашите уреди могат да се превърнат в невидими: климатичните инсталации WOLF от серията KG Top и AHU-TE могат просто да бъдат покрити във всеки цвят по RAL. Резултатът е, че те се сливат почти безпроблемно с външни стени и покриви, което е място за продажба не само за разработчици и архитекти.

Спазването на всички съответни разпоредби и стандарти се подразбира за WOLF. Освен това нашите уреди от серията AHU-TE са сертифицирани от EUROVENT. Благодарение на нашия международен опит, проекти в чужбина могат да бъдат реализирани и с помощта на нашите професионални консултанти.

КЛИМАТИЧНИ КАМЕРИ ЗА МАКСИМАЛНА ЕФИКАСНОСТ

 

WOLF KG TOP

Изработени по мярка Климатични агрегати WOLF за офис сгради, хотели, индустрия, търговия и болници

Плавно работещи, ефективни EC двигатели, комбинирани с най-новото поколение вентилаторни работни колела.
Рубчати филтри без контакт с пода – свободно плаващи, следователно хигиенично безупречни; няма натрупване на влага или корозия върху основните плочи.
Високоефективен противотоков пластинчат топлообменник или напречен топлообменник с нива на пренос на температура до 90 % (сух).
Високоефективен термичен топлообменник на колела (TWHE) с нива на пренос на температура и влага над 90 % и безпрецедентна степен на херметичност от 98 % спрямо VDI 3803/5.
Предлага се с вградени хладилни агрегати; по избор, съседни, с променлива скорост, разделени модули за отопление и охлаждане.
Налични пълни енергийни центрове, състоящи се от климатична инсталация със система за рекуперация на топлина, вграден бойлер, хладилна термопомпа с променлива скорост.
Новият блок за управление на вентилацията на басейна позволява ефективно изсушаване на плувните бани. Нуждата от топлина се покрива от система за рекуперация на топлина, поддържана от бойлер за БГВ.
Единиците могат да се конфигурират с помощта на двуминутния конфигуратор.
BIM-съвместими файлове.

DOWNLOADS:

  • Техническа брошура (PDF)

 

  • Монтажни и технически инструкции

 

  • Други